Z życia firmy

Składowanie masła z dopłatami !

01.03.2012

W związku z uruchomieniem mechanizmu dopłat do prywatnego przechowywania masła, zapraszamy do współpracy w zakresie usługowego składowania produktów przewidzianych na rynek krajowy i UE.


Sieć chłodni składowych z pełnym zapleczem logistycznym:

  • Grodzisk Wlkp. (Poznań) - 20 km od autostrady A2 (PL 30051101 WE)
  • Gnatowice Stare (Warszawa) - 800 m od drogi krajowej nr 2 (PL 14321105 WE)
  • Lębork (Gdańsk) - 200 m od drogi krajowej nr 6 (PL 22081101 WE)
  • Dąbrowa Górnicza (Katowice) - 2 km od drogi ekspresowej S1 (PL 24651101 WE)

Nasze atuty:

  • autoryzacja wymagana do udziału w przetargach na przechowywanie masła na rzecz ARR
  • doświadczenie we współpracy z ARR i z przedsiębiorcami w zakresie przechowywania produktów żywnościowych objętych mechanizmem dopłat
  • dostępność: 24 godziny na dobę przez 7 dni w tygodniu
  • pełen zakres usług logistycznych
  • nowoczesne wyposażenie i system informatyczny
  • stały nadzór Służb Weterynaryjnych i Sanitarnych
  • HACCP, GMP, GHP

W poprzednich latach PAGO świadczyło usługi przechowalnicze na rzecz ARR oraz uczestniczyło w interwencyjnym mechanizmie dopłat do prywatnego przechowywania wieprzowiny. Zarówno w przechowywaniu masła jak i wieprzowiny, nasza firma dała się poznać jako rzetelny partner ARR i przedsiębiorcy.


Zachęcamy do kontaktu z jedną z niżej wymienionych osób:

  • Grodzisk Wlkp.: Maciej Gościniak, kom.: 697 150 218, e-mail:
  • Gnatowice Stare: Adam Majkowski, kom.: 697 150 074, e-mail:
  • Lębork: Adam Majkowski, kom.: 697 150 074, e-mail:
  • Dąbrowa Górnicza: Marcin Michałowski, kom. 697 150 007, e-mail:

Szczegółowe informacje, formularze i dokumenty związane z realizacją mechanizmu dopłat do prywatnego przechowywania masła można uzyskać klikając TUTAJ.

Polski

MEDIA O NAS

  1. W poszukiwaniu optymalnej strategii dystrybucji - Fresh & Cool Market V/VI 2011
  2. Informacja na wagę złota - Magazyn Przemysłu Rybnego - V/VI 2011
  3. W magazynach coraz mniej człowieka - Rynek Spożywczy - IV/V 2011
  4. PAGO zwiększa potencjał dystrybucyjny - Fresh & Cool Market - IV/2011
  5. Chłodnia w magazynie - Nowoczesny Magazyn - I/II 2011
  6. Biegun zimna - Magazyn Przemysłu Rybnego - I/II 2011
  7. Minął rok - Poradnik Hurtownika - I/II 2011
  8. "Konsumenci sprawdzają" - po prostu? - Fresh & Cool Market - I/II 2011
  9. Konkurencyjny łańcuch dostaw - Fresh & Cool Market I/II 2011
  10. Sukces w cudzych rękach - Top Logistyk - XII 2010/ I 2011
  11. Efekt synergii - Top Logistyk - XII 2010/ I 2011
  12. Outsourcing zdobywa polski rynek spożywczy - Agro Trendy - XI/XII 2011
  13. Magazyn jak zegarek - Rynek Spożywczy XI/XII 2010
  14. Dystrybucja: własna czy zlecona - Rynek Spożywczy XI/XII 2010
  15. Informacje na chłodno - Top Logistyk - X/XI 2010
  16. Mroźne oblicze logistyki - Top Logistyk - X/XI 2010
  17. PAGO oddaje do użytku czwartą chłodnię - Logistyka a Jakość - IX/X 2010
  18. Rynek nasycony - Poradnik Hurtownika - nr 5 - VIII 2010
  19. Chłodna kalkulacja - Logistyka a Jakość - VII/VIII 2010
  20. Chłodnie dobrze zarządzane- wdrożenie systemu Asseco BS w PAGO - Nowoczesny Magazyn - VI/VII 2010
  21. Gorące miesiące i chłodna kalkulacja - Nowoczesny Magazyn - VI/VII 2010
  22. PAGO rusza z budową czwartej chłodni - Nowoczesny Magazyn - VI/VII 2010
  23. Sprawny łańcuch dostaw i dystrybucja na miarę potrzeb klienta - Fresh & Cool Market V 2010
  24. Informatyka wkracza do mrożonek rybnych - Magazyn Przemysłu Rybnego 3/2010
  25. Mrożone ma przyszłość - Rynek Spożywczy IV-V 2010
  26. Konkretnie o mrożonkach - Fresh & Cool Market III 2010
  27. Starania zakończone sukcesem - Fresh & Cool Market III 2010
  28. Frontem do Klienta, drodzy Panowie i Panie! - Magazyn Przemysłu Rybnego 2/2010
  29. Dlaczego outsourcing logistyczny - Fresh & Cool Market II 2010
  30. Z mrożoną rybą do... Lęborka - Magazyn Przemysłu Rybnego 1/2010
  31. Śmiała wizja - Top Logistyk XII 2009
  32. Daj zarobić fachowcom - Rynek Spożywczy XI 2009
  33. Wszystko pod kontrolą - Top Logistyk X/XI 2009
  34. W poszukiwaniu efektywnych metod działania - PMT 2/2009
  35. Konferencja to okazja do wymiany doświadczeń - PMT 2/2009
  36. Nowa chłodnia PAGO w Lęborku - Logistyka VIII 2009
  37. Nowoczesna sieć dystrybucji - Fresh & Cool Market VIII 2009
  38. Chłodne centra dystrybucji - Magazynowanie i Dystrybucja VII/VIII 2009
  39. Nowa chodnia w Lęborku - Fresh & Cool Market VII 2009
  40. Nowa chłodnia PAGO otwarta - Magazyn Przemysłu Mięsnego VI/VII 2009
  41. Chłodna kalkulacja - Nowoczesny Magazyn VI/VII 2009
  42. Nowa chłodnia składowa PAGO - Fresh & Cool Market XI 2008
  43. PAGO chce być nr. 1 - Rynek spożywczy X 2008
  44. Stawiamy na jakość - Rynek spożywczy VII/VIII 2008
  45. Chłodne składowanie - Fresh & Cool Market VII 2008
  46. Funkcjonalna chłodnia na kilka sposobów - Nowoczesny Magazyn VI/VII 2008
  47. Polisa ważna dla magazyniera - Nowoczesny Magazyn IV/V 2008
  48. Zimny wiatr w żagle - Życie Handlowe III 2008
  49. Chłodnia składowa z 25 tysiącami miejsc paletowych - Nowoczesny Magazyn II/III 2008
  50. Najnowocześniejsza chłodnia składowa działa w Grodzisku Wlkp. - Logistyka styczeń 2008
statystyka